Skip links

Over

Over Marco Broers

“Iedereen is anders en elke klacht uniek. Daarom behandel ik iedere patiënt als individu.”

Een leerweg naar mijn doel

Mijn passie voor het vak is ontstaan uit de behoefte mensen met (pijn)klachten te kunnen helpen.

Sinds de brugklas wist ik dat ik iets met het menselijk lichaam wilde doen. Snel kwam fysiotherapie op mijn pad en na mijn middelbare school ging ik direct de opleiding volgen. Tijdens mijn stage periode en 1e jaar werken kwam ik erachter dat ik een grote groep mensen niet kan helpen. Voornamelijk de chronische klachten zijn binnen de fysiotherapie lastig te behandelen. Toen kwam de opleiding osteopathie op mijn pad. Ik wist eerst niet precies wat het was maar tijdens de open dag was ik helemaal verkocht. Je bekijkt bij iedere patiënt, waar het fout gaat. Je gaat dieper de fysiologie en de anatomie in en dat trok mij enorm. Je leert holistisch te kijken naar de patiënt.

Wat mij aantrekt is dat ieder patiënt volledig wordt onderzocht en dat er oog is voor het lichaam.

Een holistische aanpak, waarbij je uitgebreid onderzoekt waar klachten vandaan komen en hoe dit kan worden hersteld. Ieder lichaam reageert en functioneert anders, dat maakt mijn baan boeiend en iedere behandeling uitdagend.

Graag vertel ik u meer over mijzelf en osteopathie, maar wat ik nog liever doe is samen met u werken aan een oplossing voor uw klachten. Neem dus contact op voor een afspraak!

2013
Afgestudeerd aan opleiding Fysiotherapie

In 2013 studeerde ik af aan The International School of Physiotherapy THIM in Nieuwegein. Direct daarna ging ik aan de slag bij FYSIO plus in Maasbracht voor meer verdieping.

2020
Afgestudeerd aan opleiding osteopathie college Sutherland

Na een jaar werken als fysiotherapeut merkte ik dat ik veel mensen met chronische pijnklachten niet verder kon helpen. Ik kwam uit bij osteopathie en startte in 2014 aan het College Sutherland in Amsterdam.

2015
Dryneedling opleiding extremiteiten

Om klachten nog beter te kunnen behandelen ben ik in 2015 gestart met een opleiding voor dry needling voor de armen en benen.

2016
Dryneedling opleiding wervelkolom

In 2016 heb ik een dryneedling opleiding gevolgd ter behandeling van wervelkolom gerelateerde klachten

Twee osteopaten in Roermond hebben elkaar gevonden

Sinds 2020 werk ik samen met osteopaat Jeroen de Block in Roermond. Ik heb hem leren kennen in Amsterdam tijdens mijn opleiding voor osteopathie. Nu werken we samen aan onze missie om mensen bewuster te maken en anders te laten kijken naar gezondheid. Dit doen we door onze osteopathische behandelingen en lifestyle adviezen op het vlak van voeding en beweging.

Bekijk www.osteopathie-Roermond.nl of mail naar info@osteopathie-roermond.nl voor meer informatie.

Maak direct een afspraak

Online kunt u snel en gemakkelijk een afspraak maken voor uw behandeling. Wilt u meer informatie voordat u een afspraak maakt? Neem dan contact op via: info@osteopathiemarcobroers.nl of 06 51 39 74 81

Maak direct een afspraak